Könyvajánlás 5. kötet

Az alapítványunk keretében működő megyei Honismereti Kutatócsoport egykori legendás, megyénkhez kötődő pedagógusoknak állít emléket igényes kivitelű antológia-sorozatban. Címe: Jeles pedagógusok Győr-Moson-Sopron megyében.
Az 5. kötet Hűséggel a katedrán alcímmel jelent meg.

A könyv 26 egykor megyénkben működött jeles pedagógus életútját, pedagógiai munkásságát, közéleti tevékenységét, valamint a nevükhöz kötődő ma is működő helyi hagyományrendszert mutatja be az alapítvány célkitűzéseinek megfelelően. A kötet végén arcképcsarnok segíti az eddig feldolgozott jeles pedagógusok megtalálását a sorozatban.
A könyv az alapítvány címén vagy a könyvbemutatók helyszínén 3000 Ft-ért vásárolható meg.  A kért címre számlát vagy nyugtát állítunk ki. Diákok, pedagógusok ajándékozására és alkalmi ajándékként is javasoljuk.


Néhány példányban kapható még a sorozat Szellemi kincsek őrzői és A hivatás bűvöletében c. 3. illetve 4. kötete is.

A jövőben is lehetőség van arra, hogy lakóhelyükről vagy a környékükről olyan, egykor a településen működött jeles pedagógust ajánljanak, aki érdemes, hogy a sorozat újabb köteteiben szerepelhessen.

Könyvrendelés az alapítvány címén, telefonon (96/331-635) vagy e-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;  

Honlapunk elérhetősége: www.emeljfelemlek.hu

Galériánkból: