A könyv 26 egykori jeles pedagógus életútját, pedagógiai munkásságát, közéleti tevékenységét, valamint a nevükhöz kötődő ma is működő helyi hagyományrendszert mutatja be az alapítvány célkitűzéseinek megfelelően.

E helyütt mondunk köszönetet a kötet szerzőinek, a megszerkesztésében közreműködő önkéntes munkatársaknak, a kiadást anyagilag támogató magánszemélyeknek, szervezeteknek, adományozóknak, a könyv terjesztésében résztvevő támogatóinknak, az érintett települések támogatást nyújtó önkormányzatainak.

A jövőben is lehetőség van arra, hogy lakóhelyükről vagy a környékükről olyan, egykor a településen működött jeles pedagógust ajánljanak, aki érdemes, hogy a sorozat újabb köteteiben szerepelhessen.

·        Az 5. kötet bemutatását alapítványunk 2014. szeptembertől tervezi. Kérjük az intézményeket (önkormányzatok, iskolák, könyvtárak, nyugdíjas klubok stb.), hogy könyvbemutatóra vonatkozó igényüket a nyár folyamán jelezzék alapítványunknál Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. a következő adatok megadásával:

o   Szervezet

o   A szervező neve

o   Cím, telefon, e-mail

o   Időpont

o   Helyszín

·        A következő, hatodik kötet előkészítésével kapcsolatban szeptemberi híreinkben adunk tájékoztatást.

 

 

Kellemes nyári pihenést kívánunk!

Galériánkból: