Szerzőink, támogatóink és érdeklődőink számára a kötet átvételére 2014. augusztus 28-án 10.00 órától lesz lehetőség Győrött, a Kazinczy Ferenc Gimnázium fsz.. 33. sz. termében (Győr, Eötvös tér 1. – a vasúthoz közel).

A kötet 3000 Ft eladási áron kerül szabad forgalomba. A vásárolt könyvekről számlát vagy nyugtát adunk.

Korábbi rendezvényeinkről a nyár folyamán elkészült honlapunk oldalain találnak  információkat, képeket, híreket,  elérhetősége: www.emeljfelemlek.hu . A honlap frissítését Birkás Szilárd informatikus segítségével ütemesen kívánjuk végezni, látogassanak el hozzánk minél gyakrabban, és értesítsék honlapunkról ismerőseiket is!

Értesítjük munkatársainkat és az érdeklődőket, hogy az első könyvbemutatóra és a Háry Dezső tér avatására 2014. szeptember 6-án 16.00 órakor, Gönyűn kerül sor. A program meghívóját a jövő héten tesszük közzé.

Szomorúan értesítünk arról is, hogy alapítványunk tevékeny munkatársa, Fülöp Viktorné Rózsika ny. tanárnő, szakfelügyelő hirtelen elhunyt. Temetése augusztus 8-án volt a mosonszentmiklósi temetőben. Emlékét alapítványunk kegyelettel őrzi. Nyugodjék békében! 

További könyvbemutatóinkról a Hírek következő számában adunk információt.

 

A nyár hátralevő napjaira kuratóriumunk nevében jó pihenést, szép élményeket kívánunk.

Galériánkból: